jueves, 26 de marzo de 2015

El TEDxLavall 2014, es ya história


Que una idea és transformi en un projecte i que al final és realitze, és una experiència única, en el passat curs va ser el que ens va ocórrer. 
Iniciem en el primer trimestre a treballar per vore si podíem aconseguir un TED, per al nostre centre, i ho aconseguim, ens vam engegar i un col·lectiu de professors es va posar a treballar i a la fi del mes de juny, amb molta il·lusió i treball vam tindre l'oportunitat de realitzar-ho i així va sortir el TEDxLaVall 2014.
No ens quedem aquí, ja que per al present curs, la nostra il·lusió renovada, ens va impulsar a treballar de nou per fer encara millor nostra segona edició del TEDxLaVall 2015


Que una idea se transforme en un proyecto y que al final se realice, es una experiéncia única, en el paso curso fue lo que nos ocurrió. Iniciamos en el primer trimestre en trabajar para ver si podíamos conseguir un TED, para nuestro centro, y lo conseguimos, nos pusimos en marcha y un colectivo de professores se puso a trabajar y a finales del mes de junio, con mucha ilusión y trabajo tuvimos la oportunidad de realizarlo y así salió el TEDxLaVall 2014.

No nos quedamos ahí, ya que para el presente curso, nuestra ilusión renovada, nos impulsó a trabajar de nuevo para hacer aún mejor nuestra segunda edición del TEDxLaVall 2015