jueves, 7 de abril de 2016

Fira Sant Vicent 2016 la Vall d'Uixó

Aplega la primavera i la Vall d'Uixó celebra les festes del Pare Sant Vicent Ferrer, un dels patrons d'aquestat ciutat, dins d'un intens programa de festa està inclou la ja tradidicional FIRA DE SANT VICENT, en la seua XXXIII edició

Cartell de la Fira de Sant Vicent 2016
Desde l'1 al 4 de'abril ha tingut llocs pels carrer del barri de l'Assumpció la fira en la que ha tingut al voltant de 170 estand de tot tipus, III Boulevard dels comerços de la Vall d'Uixó en la col·laboració en la ADL-AFIC de la Vall d'Uixó, altres de empreses que estan situades en el mateix lloc, exposició de vehicles i de maquinaria agrícola, i com no aquelles paraetes tradicionals de qualseval fira de poble, amb atraccions d'oci pels més menuts. incluint i les diferents activitas culturals.

 
Està situada principalment al llerc de l'Avinguda Jaime I i els carrers al voltant.




La maquinària agrícola és important pels agricultors de la comarca.


 
Vehicles i utensilis pel llaurador sempre han sigut de gran aceptació, i a més a més adaptats a les noves normatives.



En la part centrat està situat el III Boulevart de diferent comerços de la Vall d'Uixó, amb animadores per donar alegria a la fira.




Gran quantitat d'articles i de gent han estat pressents en la fira.

També les empreses del carrer estan presents, per donar a conèixer els seus articles i oferir els seus serveis al client actual i el potencial que passen per allí.



Les dos cooperatives volen estar al costat dels seus socis i clients, oferint-los nos productes i serveis

 

 
Els vehicles tant els cotxes i els industrials volen estar presents, i així ensenyar les últimes novetats de les seues marques.

També hem tingut la novetat de tindre i vore algun vehicle ecològic que han volgut estar pressent.

La fira ha estat repleta de persones que han anat a visitar-la, malgrat el mal oratge que ha fet, però no ha sigut obstacle per visitar-la, i comprar alguna cosseta.
Destacar la repercussió que te no sols en els pobles de la rodalia, sinó també en els de la comarca i d'altres llocs.

Les paraetes tradicional sde qualsovol fira estan pressent, baix la supervissió del campanar de l'església de l'Assumpció, que per cert aquest any fa el seu 225 aniversari de la seua construcció. Per cert varem tindre l'ocassió de vore el seu museu i de pujar a vore i sentir les seus campanes.

La capelleta de Sant Vicent, ha sigut molt visitada per la gent, els més menuts aprofitaven l'ocasió per estirar de la cordeta i tocar-la i així expandir el seu so per tot arreu i de proclamar la festa del Sant Pare.
La majoria de cases engalanades i les porte obertes per donar la benvinguda a tots el veïns que aprofiten l'ocassió per rebre en els seus llar la visita dels familiars i amics.

Ja dins de la capelleta de Sant Vicent podem vore la seua imatge expossada en l'anda, que eixirà pels carrers en solemne processó.

La festa dels bous al carrer en la població és molt important, tenint al costat de la capelleta els torils d'on treuen els bous de impontats ramaderies.

Si vols vore més fotografies entra en :